Enkronasmatchen 2020

Välkommen till Enkronasmatchen mot BIK Fredagen den 21/2

Enkronasmatchen finansieras till stor del av alla våra företag som stödjer matchen men också av privatpersoner. Våra tidigare år har varit fantastiska och vi har skrivit rekord på rekord från år till år. Nu tar vi ny sats för ett nytt rekord

Här kan ni som privatperson och företag hjälpa Mora IK att stötta årets "Enkronan" som vi i år gör tillsammans med Tobiasregistret.

Ni som privatpersoner är viktiga för oss och har blivit en hörnsten i vår jakt på att ta oss till högsta ligan.

Gå med i "Enkronasmatchen" med 10 öre, 20 öre, 50 öre, 1 kr eller mer så kommer ni att finnas med med erat namn på hemsidan där vi tillsammans ser hur vi når årets mål på 400 kr.

Till er som är företagare går man med från 1 kr och uppåt.

Vi räknar med att det blir fullsatt i arenan 4500 så det är vad vi kommer att räkna ut enl. nedan exempel när ni går med och skulle de bli mindre publik så betalas inga pengar tillbaka.

Nedan kan ni gå med i enkronasmatchen med antingen en av alternativen eller att ni kombinerar de olika alternativen som finns, kontrollera att summan sedan stämmer innan ni betalar.  

Om ni är en speciell grupp som stöttar  t ex MIK Kullor och 08-Moringar men är enskilda individer som bidrar så väljer ni det i fältet nedan "Grupp som bidrar" då kommer engagemangen för gruppen uppdateras eftersom.

Vill ni lämna ett valfritt bidrag kan ni göra det via Swish numret här 123 505 1560. Bidrag under 450 kr (10 öre) redovisas inte på hemsidan

Finns det andra grupper därute som vill göra liknande så maila peter.masuhr@moraik.se så lägger vi upp just er grupp.

 

 

Försäljningen har stängt.