Enkronasmatchen 2021 är MIK - MODO den 2:a Mars

 

  

Enkronasmatchen finansieras till stor del av alla våra företag som stödjer matchen men också av privatpersoner. Våra tidigare år har varit fantastiska och vi har skrivit rekord på rekord från år till år. I år har vi som sagt ett speciellt år då Corona har satt stopp för en del projekt hos oss, men vi hoppas att alla ställer upp mangrant i årets Enkronasmatch. Det behövs.

Här kan ni som privatpersoner hjälpa Mora IK att stötta årets "Enkronasmatch" som vi även i år arrangerar tillsammans med Tobiasregistret.

Gå med i "Enkronasmatchen" med 10 öre, 20 öre, 50 öre, 1 kr eller mer så kommer ni att få med ert namn på hemsidan där vi tillsammans ser hur vi når årets mål på 450 kr. Går ni exempelvis in med 10 öre så kostar det vid full arena 450:-

Som företag kan ni gå med från 50 Öre och uppåt

I år kommer vi att basera publikantalet på hur många som skickar in fiktiva biljetter till matchen och hoppas att vi även i år ska få fullsatt, det vill säga 4500 personer.

Nedan kan ni gå med i enkronasmatchen med antingen en av alternativen eller att ni kombinerar de olika alternativen som finns, kontrollera att summan sedan stämmer innan ni betalar.  

Om ni tillhör en grupp som stöttar, till exempel MIK Kullor och 08-Moringar men är enskilda individer som bidrar så väljer ni det i fältet nedan "Grupp som bidrar" då kommer engagemangen för gruppen uppdateras eftersom.

Tack på förhand -tillsammans är vi starka!

 

Vill ni som företag gå in och stötta oss i Enkronasmatchen var vänlig kontakta

 

Peter Masuhr peter.masuhr@moraik.se 

 

Försäljningen har stängt.